• Vragen? Binnen 24 uur antwoord!
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd!
  • Levering door heel Europa!
  • Afhalen op afspraak mogelijk!
  • Grote aantallen bestellen? Neem contact op!
  • Vragen? Binnen 24 uur antwoord!
  • Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd!
  • Levering door heel Europa!
  • Afhalen op afspraak mogelijk!
  • Grote aantallen bestellen? Neem contact op!

Nemeco en Greenixx

Het eerste contact met Greenixx is ontstaan op uitnodiging van de handelsorganisatie KOTRA Amsterdam. Na een kennismaking met de CEO hebben wij met Greenixx een contract gesloten en mogen wij ons trotse sales agents noemen voor heel Europa.

Hoe werkt Greenixx?

Greenixx is een brandstofbesparend product ontwikkelt in Zuid-Korea in samenwerking met de technische universiteit KAIST. Greenixx is te gebruiken in alle motoren die gekoeld worden door middel van koelvloeistof (auto’s, motoren, boten, graafmachines, vrachtwagens,etc.) Na goed schudden voeg je het flesje met de bijgeleverde benodigdheden toe aan de koelvloeistof. Zie onderaan deze pagina de uitgebreide Greenixx Brochure! Toch vragen? Neem gerust contact op! 

Na 400km rijden met de toevoeging kun je tot wel 10%-20% brandstof besparen! Op een tankbeurt van 40 liter Euro 95 is dit al gauw € 5 tot € 10 euro per tankbeurt (afhankelijk van de huidige olieprijzen). Naast het verminderen van het brandstofverbruik hebben de verschillende soorten Greenixx koelvloeistof toevoegingen nog veel meer voordelen. 

In tegenstelling tot andere brandstof reducerende producten blijft Greenixx 2 tot 3 jaar werkzaam. Het is uitgebreid getest!  

Het is een ecologisch en milieuvriendelijk product. Daarnaast wordt de CO2 uitstoot aanzienlijk verlaagd met wel 10% tot 30%! Ook de uitlaatgassen die de auto produceert worden verminderd. Afhankelijk van de auto treedt er een vermindering op van uitlaatgassen tussen de 30% en 90%. 

Het koppel/de motorkracht neemt toe tussen de 10% en 30% en het motorgeluid neemt af met gemiddeld 5 tot 15 decibel.  

Greenixx heeft sinds 2012 het ISO certificaat 9001 en 14001. De toevoeging wordt al op zeer grote schaal gebruikt in Zuid-Korea, India, Vietnam en China. Er zijn diverse Zuid- Koreaanse testrapporten beschikbaar waaruit blijkt dat Greenixx als beste uit iedere test komt.

Ook hebben wij het product alvorens het te lanceren uitgebreid getest in verschillende typen auto’s. De verbranding van de door ons geteste auto’s zijn aanzienlijk verbeterd en ook het brandstofverbruik is verlaagd met gemiddeld 15%. 

Soorten:

Greenixx I - tot 2000cc

Greenixx II - 2000cc tot 6000cc 

Greenixx III - 3.5ton tot 10.5ton

Greenixx IV - 11ton tot 20ton

Ben jij ook toe aan een besparing op je tankbeurten, een snellere auto, minder uitstoot etc? Bestel dan snel een flesje Greenixx en profiteer van alle voordelen die het biedt!